Louhinta-, murskaus- ja räjäytystyöt turvallisesti

Pyydä tarjous ›

T. Maijala Oy

T. Maijala Oy omaa vuosikymmenten ammattitaidon louhinta- ja murskausalalta. Yrityksemme on perustettu vuonna 1987 Haapajärvellä. Palvelemme kaupunkeja, kuntia sekä rakennusliikkeitä.

Yrityksen louhintakohteet vaihtelevat suurista kaivos- sekä massalouhinnoista pieniin pohja- ja tielouhintoihin. Toimimme valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa. Liikuteltavat tela-alustaiset kaksi- ja kolmevaiheiset murskauslaitokset soveltuvat erinomaisesti niin pieniin kuin isompiinkin murskauskohteisiin.

Louhinta- ja räjäytystyöt turvallisesti

Yhtiön liikevaihto on jakautunut puoliksi louhinta- ja murskausurakoinnin kesken.T. Maijala Oy:ssä asiakkaan tyytyväisyys ja urakoinnin laadukkuus ovat kaiken toiminnan edellytys. Valvomme näitä tavoitteita koko yritystoiminnan kattavalla Rakentamisen Laatu RALA Ry:n hyväksymällä laadunhallintajärjestelmällä. Kalustomme on nykyaikainen ja takaa nopeasti valmistuvat urakat.

Louhintaa ja murskausta valtakunnallisesti

Louhimme vuosittain yli 6 milj. ton kiviaineksia, joissa käytetään räjähdysaineita noin 2 milj. kg. Kohteet ovat pääasiassa murskauslouhintoja. Edelleen louhimme erilaisia tie ja rakennusten pohjalouhintoja. Tuulivoiman infrarakentamisen louhinnat työllistävät yritystämme nykyään myös merkittävästi.

Soita meille ja pyydä tarjous palveluista.

Ota yhteyttä ›

Louhinta

Murskaus

Tutustu referensseihin

Tyytyväisten asiakkaiden lisäksi tiedotamme avoimesti tapaturmataajuuksista sivuillamme. Palveluihimme luottavat mm. Rudus, Destia, Skanska ja moni muu toimija.

Tutustu ›

Ajankohtaista

Media -välilehdeltä löydät uutta materiaalia toiminnastamme.
Kysy tarvittaessa lisää palveluistamme ja pyydä tarjous työstä.

Lue lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita